Kristin Neff on her book Self-Compassion

Bestellen via WILTBBestellen? Doe dat dan svp via ons. Why I Love this Book ontvangt 5% van de verkoopprijs. Daarvan doen we deze site.
Of beter nog: bestel al je Bol boeken via ons.
Bestellen bij BOL.comBestel Zelfcompassie, Stop jezelf te veroordelen:

Beschrijving

Compassie hebben met anderen, dat lukt meestal wel. Maar compassie hebben met jezelf is vaak een stuk moeilijker. Dat ontdekte psychologe en boeddhist Kristin Neff na haar pogingen om los te komen van de problematische relatie met haar vader. Steeds weer belandde ze bij verkeerde mannen en in relaties die haar niet gelukkig maakten, totdat ze besefte dat ze pas liefde kon geven als ze zichzelf liefhad.

Zelfcompassie gaat volgens Kristin Neff om drie dingen: begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt, acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven, en het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.

Details

  • ISBN’s: 9789023458654, 9780061733512, 9781444738179
  • Uitgever(s): Cargo, William Morrow & Company, Hodder & Stoughton

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *